ΙΟΎΝ 01, 2024

9η Δραμοινογνωσία & Ανοιχτές Πόρτες 2024

Με μεγάλο οινικό ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η 9η Δραμοινογνωσία και το διήμερο των Ανοιχτών Πορτών 2024 στο Κτήμα Παυλίδη. Το οινοποιείο που βρίσκεται στα Κοκκινόγεια Δράμας, 20 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης της Δράμας, ήταν ανοιχτό και επισκέψιμο για οινόφιλους το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα και όπως δείχνουν οι αριθμοί, οι επισκέπτες τείνουν να αυξάνονται κάθε χρόνο!

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις από το καταρτισμένο προσωπικό του κτήματος και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, όπως την πολυαγαπημένη οικογένεια οίνων ΤΗΕΜΑ, τους μονοποικιλιακούς και περιορισμένης παραγωγής οίνους EMPHASIS και το ALMA ροζέ.

Παράλληλα, υλοποιήθηκαν με επιτυχία δύο Masterclasses με θέμα «Σύγχρονες τεχνικές σερβιρίσματος και διατήρησης του κρασιού», υπό την καθοδήγηση του Στέφανου Κόγια DipWSET. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τρέχουσες και σπάνιες εσοδείες των οίνων EMPHASIS Chardonnay και EMPHASIS Tempranillo, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα που αφορούν τον κλάδο του οίνου και της εστίασης!

Η ομάδα του Κτήματος Παυλίδη ευχαριστεί τους επισκέπτες και συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος σε αυτό το γευστικό ταξίδι και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά!

Το Κτήμα Παυλίδη δέχεται επισκέψεις Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10.00 μέχρι τις 15.00 και Σάββατο κατόπιν συνεννοήσεως.

Κτήμα Παυλίδη, Κοκκινόγεια, 66100, Δράμα, Ελλάδα